Saturday, January 27, 2007

昨 晚 晚 餐 前,
Jessie 说:" Kai Hong, 我 刚 才 流 鼻 血 呢 !! "
我 问 :" Har ? 为 什 么 呢 ? "
她 回 答:" 不 知 道 为 什 么 leh ! "
我 说 :" 是 不 是 你 看 到 自 己 冲 凉 时 没 穿
衣 顶 不 顺 而 流 鼻 血 呢 !! "

她 骂 我 wtfknnbbq !!

我 说 :" 那 你 该 天 冲 凉 和 没 穿 衣 时 关 灯 不
就 可 以 解 决 问 题 了 落 ! "

她 气 得 七 孔 流 血 !!! -_-"

我 :" 哇 ! 哇 ! 哇 ! 哇! 又 来 了!! 又 来 了 !!!!
我 快 点 送 你 去 医 院 !!!!"

她:" 送 你 的 死 人 头 !! "

他 妈 的 真 好 笑 !!!

Syiok Sendiri Mia Orang Pun Ada -_-"

1 comment:

escaped satellite said...

Hi Philips, and happy new year!

I answered your "what's this flower" question in the comments. It's a Cypress Vine.

You're lucky to have cute plants like that growing around you. :)